Koronavírus Covid-19 gyorsteszt – Sopron

Besthetics I.M.C

KORONAVÍRUS GYORSTESZT

Besthetics Medical Centers

Mi az a koronavírus gyorsteszt?

A koronavírus gyorsteszt az ujjbegy megszúrását vett vérből kimutatott ellenanyag vizsgálat. 10 perces eredmény …..

Covid – 19 gyorsteszt – Besthetics I.M.C Sopron Hungary

Nem a vírust mutatja ki, hanem a vírus szervezetbe jutását követően az immunrendszer során termelődő két ellenanyagot (IgM és IgG).
Az IgM a fertőzés korai szakaszában termelődik és meglévő vagy nemrég lezajlott fertőzésre utal, az IgG valamivel később jelentkezik a fertőzés 5 – 7. napjától termelődik, és hosszú távon a szervezetben maradhat.

Semmilyen vizsgálat nem biztos 100%-ban, de ez a vizsgálat nagy pontosságúnak tekinthető. Az IgM kimutatásra a klinikai szenzitivitása 87.01%, a klinikai specificitás 98.89%, a pontosság 93.41%, az IgG kimutatására a klinikai szenzitivitás 99.42 %.

A koronavírus teszt elvégzését követően kb. 10 perc múlva a kórelőzmény (amely a jelentkezéskor kitöltött kérdőíven szerepel) és a vizsgálat eredménye alapján meg tudjuk mondani hogy az elmúlt időszakban már átesett-e a betegségen, vagy jelenleg is zajlik a betegsége tünetmentesen, vagy azt tudjuk megállapítani, hogy az ön szervezete nem termelt még kimutatható mennyiségű ellenanyagot a vírus ellen.

A fertőzés kezdeti szakaszában előfordulhat, hogy a szervezet még nem termel kimutatható mennyiségű ellenanyagot, így a tesztet bizonyos esetekben 2 hét múlva  érdemes megismételni.

Kiskorúak: kiskorú személyt tudunk fogadni csak törvényes képviselőjével (szülő/gyám) .

Kerjuk hogy Foglaljon időpontot előre

Csak bejelentkezéssel pontos időpontban fogadunk a koronavírus gyorstesztre.

Jelentkezes : E-mail

SOPRON KORONAVÍRUS COVID-19 GYORSTESZT

VIDEO

Tel: +36-30-939-44-42

Vitnyédi u. 21. Sopron 9400
A Bejarat – Flandorffer Ignác utcából Mitra Klinikában

Tovabi Info – Belepes

Contact us
I consent to having this website store my submitted information so they can respond to my inquiry. See our privacy policy to learn more how we use data.